What only heaven can make
Älskar solnedgångar. Bland det bästa som finns. Älskar att se solens målningar över himlen. Beautiful.

Som ni märkt är jag inte speciellt aktiv här på bloggen, om ni inte märkt det... rekommenderar jag er till en läkare. Nu.

Kommer heller inte börja blogga aktivt här igen. Den här bloggen känns.. så gammal. De senaste månaderna, sedan den 14 januari 2011 när bloggen är startad har jag skrivit och fotat genom nästan hela min vardag, nästan varje dag.
Så på något sätt känns det som om jag växt ifrån den här bloggen. Jag menar, i augusti när jag var klar med den här designen, var jag verkligen JÄTTENÖJD med den. Tyckte jag var värsta proffs eller nåt. Men nu, nu tycker jag den är så ful. Det passar inte in någonstans, jag håller mig inte till ett tema. Det smälter inte ihop.

Så. Jag tänkte först att ''jag lär mig kameran, photoshop och seeeen börjar jag blogga igen.'' Nu har jag tänkt om:

Jag kommer inte börja med en ny blogg det här året. Det är liksom.. 4 veckor och 6 dagar kvar till vi slutar skolan, och då sitter jag på planet till USA. Under 16 dagar är jag på andra sidan jorden, i mitt drömland, borta från Sverige. Så nej, ingen bra idé att börja med en blogg för bara cirka 5 veckor. Det skulle inte ens räcka till att lära mig hela kameran med tanke på allt plugg som just nu är.

2012, om jag startar en ny blogg, vet jag inte om jag kommer länka den här. Vill kanske ha en nystart. We'll see...

Grattis på farsdag världens bästa pappa ♥


                                                                                                                     Jag älskar dig ♥

11-11-11

Dagen med stort D. Eller en massa 1:or skulle jag vilja säga.
11-11-11, 11/11-11 hur ni nu skriver. This is a magic daaaay!
Tvn sa, jag citerar "Efter 2500år i Fisken går vi nu in i Vattumannen" sa dom på tvn. Fråga inte vad det betyder.

Det jag vet är att nu ska vi bli mer andliga. Vad nu det innebär. Men jag vet också att det är 100 år kvar till det blir så här igen.. då kan man ju vara lite rolig att skriva 111-11-11. Det blir ju 2111, haha. Smart där!

Short info:
Veckan har gått fort. Gått åt till att plugga och träna, ta igen lite chill-tid som inte hunnits med. Känner mig matt, kanske för det är sent.
Vattenbalettsträningarna är igång. Känns jättekul förutom att jag är as nervös för att jag ska vara med i hjulet. Allt flyter på, living life.
Har även fått himla mycket inspiration på sistone, mest på kvällarna så jag legat vaken och filurat eller what ever you say. Filosoferat kanske det heter, whatever. Imorgon sover jag hos världens bästa Becka också, blir as naaaaaaaajs!!!!! Vi ska kolla Gossip Girl all night long.

11-11-11.
Historisk dag. Never forget it.

Välkomnar november med Sims + Shrek


Don't ask me 'bout the picture.

November är här. Månaden då solen inte längre tränger igenom molnen, frosten kommer och man måste börja åka buss till skolan. Snön faller men blir till slask och kommer åter igen. Rätt så tråkig månad alltså.

Höstlov är det i alla fall, men jag kan ärligt säga att den enda jag gjort är:
- måndag var jag med Sara, vi spelade Sims, vi drog till Maxi, köpte Sims Husdjur till henne, jag tränade, vi sov över + spelade mer Sims
- tisdag vaknade vi hos henne, spelade Sims, jag red och vi spelade mer efter det
- onsdag gick jag och klippte mig, gick till Sara och spelade Sims, jag tränade

Alltså har jag haft ett par slöa dagar med Saris, inget fel på det! I helgen har jag tävling också.. yes..

Kan stolt säga att jag slog mitt mål på det jag ville ha på 25m fjäril.
Vi simmade ett pass idag som bestod av insim, teknik & 3st lopp på tid. Jag simmade alla lopp fjärilsim och GISSA?
I'm happy! På 25m fjäril fick jag 15.96!!!! Fatta vad glad jag var. Ville komma under 16. Slog också pers på 100m + 50m. En helt galet bra träning alltså. + jag är säker på 200m fjärilsim till helgen. Känns as skönt!!

Nu ska jag spela Sims med Shrek och äta glass. Ha det gött!!

Edit: Orkar inte starta Sims. Sätter mig med mina novell-idéer, musik och försöker samla att och börja skriva! Ha det gött!!

bloglovin
RSS 2.0