Fest i hela staden, woho-oh-oh

Jag gjorde en egen låt där uppe i rubriken, you know.
Kom hem klockan elva från festen som var nere i stan, AS GO KVÄLL säger jag bara!
Va där med mamma och hennes bästis, pappa och bror. Hade också träning till halv nio så jag kom väl dit nio. Lite seg där i början men sen ser jag Nicole, Frida, Evelina, Felicia och en till tjej som hette Johanna så jag gick runt där med dom. Vi va lite överallt och jag kan säga, bästa kvällen på länge, riktigt härligt sällskap också! Sen träffade vi Rebecka också and her lover, och Becka? Det lyser om hela dig nu ska jag säga! Sen drog Felicia och Evelina hem, och även Frida och Johanna så det var jag och Nicole kvar. Vi gick runt och det var några svettiga hårdrockskillar som spelade. Sen blev klockan hem och vi tyckte det var dags att börja dra sig hem så jag sitter nu med lite nutellamackor och saft eftersom jag inte ätit någon middag/kvällsmat, what ever..
Imorgon blir det stugan! I ♥ the weather! Men på fredag ska det regna :-(

Tyvärr inga bilder från kvällen, men den var awesome!

Ni kan få en oredigerad bild, bara för att jag egenligen inte gillar bildlösa inlägg.
Nu slår jag på en film!
Sweet dreams

Sol!

Ledsen att jag inte bloggat men det är SOL ute?!! Måste verkligen prioritera den först, fast inte det ni tror. NU tar jag tag i fönstertvättningen! Känner mig.. taggad? Skumt.
Hörs väl nån gång ikväll.


Sprang precis ut och tog den här, därför är den inte alls bra. Men min kamera kan inte ta på solen, skumt nog. Blir bara oskärpa. Men nu ska jag ut och jobba mig mot min dröm, see ya!


Update: Vad är det för fel på blogg.se? Jag publicerar och sen kommer dom in way much later? Hoppas dom fixar det!


BodaBorg

Idag vid ett kom Nicklas och hämtade mig och min bror så åkte vi till BodaBorg. Det är ett ställe där man får ett stämpelkort och sen finns det massor av olika banor med olika svårighetsgrader. Man måste vara minst tre egentligen men Malin och jag klarade några när vi letade efter bror och Kevin. Verkligen roligt!
Sen åkte vi hem och käka och snacka lite, sen åkte dom hem och jag fastnade här. Gillar inte datorn, usch. Den är beroendeframkallande precis som tvn.

Nu ska jag läsa lite, imorgon är det nån fest i stan, får se om jag går dit. VI HÖRS


Hallå där, köp blåbär, vi tar det en gång till!

Vaknade tolv idag(!!). Riktigt ovanligt för att vara jag, och dessutom har jag slösat bort hela dagen. Klockan är två och jag sitter i pyjamas.. hatar att vakna sent. Man sover bort hela dagen, sova kan man göra på natten.
Nu ska jag väl fixa mig och kanske för en gångs skull ta tag i fönsterna, men det får vi se. Träning klockan fem om jag inte är helt fel ute? Have to check it.
See you guys l8er.

Stugan

Bloggningen har legat nere, igen. Men ni får ursäkta mig, igen. Det är ju ändå sommarlov!

Igår va jag med Ellen, vi spelade för det mesta Sims men också lite kubb och hoppade när det regnade! Sen slagga hon här, vi spelade Sims till halv 2 inatt och somnade väl vid 4. Idag hade jag egentligen Sommarsim, en tävling. Mini-tävling om jag ska vara ärlig. Så jag var inte med på den eftersom vi åkte ut till stugan! Men fick ändå lite träning när vi var nån kilometer ifrån stugan. Hoppade ur bilen där och så sprang jag resten av biten, hurtig tjej! Eller som mamma sa, disciplinerad tjej! Malin och dom kom ut en stund också, vi badade! Första gången i år för mig, stolt. Det var kallt.. men mot kvällen var det riktigt varmt! Runt 20 grader, i Sverige liksom? Kanske blir en sommar det här ändå.
Inga stavfel är det för jag har haft min käre bror här, han är bättre på att stava än mig och han är 3 år yngre? Smart tjej... eller smart bror kanske man ska säga!


Oredigerad bild, bara tog nån från arkivet. Typ nån vecka gammal kanske?
Nu ska jag kolla film, vi hörs imorgon!
Sweet dreams


Glad midsommar!


Spenderade den med familj och kusinerna. Vi var där dom tog upp midsommarstången, kollade också på lite djur, åkte hem och åt jättegod mat och tårta, åt jordgubbar med choklad på, spelade kubb och umgicks allesammans!

Hoppas ni hade en jättebra midsommarafton! Det har jag haft.


Midsommarfirande

Ska åka iväg på lite midsommarfirande, så vi hörs ikväll!
GLAD MIDSOMMAR

Gäsp - skriv - zzz...

HAHA säger jag åt rubriken, men det är så jag sitter just nu. Gäspar och skriver så jag vet inte om det här inlägget blir så seriöst. Somnar snart. Får nog slå på en film med en cola, brukar funka.

Imorgon är det midsommar, vad händer då? Ingen aning, kanske ska till stugan om det här ''sommarvädret'' slutar. Trött på regn. Trött på Sverige. Trött, jag somnar snart.
Sweet dreams

Bild från mobilen. Känns som om den tar bättre bilder än min kamera. Shit jag måste verkligen vara trött?

Varför är vädret så underbart när vi inte har sommarlov men suger, rent ut sagt, när vi har sommarlov?

Sunny halfway

När jag vaknade i morse, regnade det. Nyss när jag tittade ut genom fönstret, är det plötsligt sol.
Riktigt skumt det här, aprilväder som man kallar det, brukar väl komma i april och inte i juni? Wierd.

Har kollat film, men nu ska jag in i duschen en snabbis. Träning ikväll så vi hörs efter det! Midsommar imorgon också! Om jag inte är fel ute?

Eller? Nej, usch vill inte tänka på snö och kyla just nu!


Face 2 face

Har fått en irriterande låt som gick på MTV i morse, in i mitt huvud! Den är typ av Rihanna och heter något med Kalifornia Kingdom någonting, det är med i låten i alla fall. Åh, får inte ut den!

Nu till roligare saker: Träningen förut var riktigt soft! Fick träna på en ny och myycket snabbare (enligt mig) växling. Tänker använda den, om jag vågar, hihi.

Idag bestämde jag mig för att låta bli datorn, den fick ändå damp i morse. Fortsatte lite på min blivande novell. Karaktärerna bildas än så länge bara men ah. On my way up! Känner mig lite ringrostig om man kan kalla det så.
Hörs imorgon morgon! Det där blev konstigt..

Sommaren är kort.
Det håller jag med om! Avskyr Sverige sommar!

Can't blame you

Känner att jag sitter framför datorn way to much! Ska skärpa mig med det..
Tänkte fram över, för att få ut så mycket det går av sommaren, att jag nog bara ska blogga på morgonen och kvällen. Ja, om det inte spöregnar då.. but that's the plan!
Så, jag vaknade vid halv elva och började kolla film + käka lite frukost. Nu ska jag nog ta tag i den här fönster tvättningen! Känner för det.. what's wrong with me?


Can't blame you, for thinkin'
that you never really know me at all ~


No time 4 the blog

Är hemskt ledsen att uppdateringen legat nere under dagen, men jag har en förklaring.
Elva i morse mötte jag Rebecka på stan och gick runt där med henne, hittade inget speciellt. Hade i alla fall riktigt kul! Sen skulle hon hem, och jag också egentligen, men så var Malin på stan och jag höll henne sällskap medan hon däremot hittade grejer. Sen skjutsade jag henne till bussen som var en halvtimme försenad. Kom hem runt tre tror jag och ja, där hade jag ju kunnat blogga men igår kväll, hittade jag en AWESOME novell (och ja, självklart om JB men den här var inte bara om honom, och jag är verkligen fast!). Satt och läste sent igår tills jag insåg att 49 kapitel tar jag inte igenom mig ikväll så jag läste kanske 20 st eller nåt. Sen idag då, direkt när jag kom hem, satte jag mig och läste. Och jag säger bara det, det är inte de små kapitlerna! De är typ.. mer än ett A4. Helt kär är jag i hur hon bygger upp novellen i alla fall, tänk och ha den talangen!
Tydligen har hon råkat ut för nån copycat.. fattar inte hur man kan kopiera någons novell? Visst, some inspiration är aldrig fel men det är definitivt fel att kopiera idéerna! Hatar sånt, usch.

Imorgon hoppas jag på bättre uppdatering, och det gör väl ni med antar jag? Nu är jag trött så vi hörs, i hope, imorgon! Sweet dreams


Ni har sett bilden typ hundra gånger förut, ni ska få en annan men här ville jag bara ge fram citatet.
Godnatt

Te er ö te te

HAHA - säger jag bara till rubriken. Sämst, men jag garva när jag skrev den, typ. Om ni inte förstår den så står det trött, fast så som man uttalar varje bokstav, om ni fattade? Ahja, det gjorde ni säkert med den förklaringen! Eller..? Nä, förklara är inte min starka sida och har aldrig varit heller.

Har hittat en ny novellblogg och tjejen som skriver är gudomligt duktig! Det finns ännu 48 kapitel och ah.. jag ska börja på 14.. en bit kvar men gud så bra den är! Skriver så verkligt liksom.. blir ännu mer sugen på att börja med en novellblogg. Kommentarerna jag fått om det än så länge har tyckt det är en bra idé, antar jag kommer börja med det. Maybe.

Nu ska jag göra mig klar för kvällen om jag ska orka ner på stan med Rebecka imorgon, see u 2morrow!


Med andra ord är det den här tjejen jag ska möta upp på stan imorgon!
Vet att ni är avundsjuka ;)
Men ni vet, grymma personer hittar lätt vänskap. Don't cry!

Ett fan? Never.

Förlåt för tråkig uppdatering! Vaknade halv elva och åt frukost, gjorde pannkaksmet och sen tog jag mig en springtur! Körde allt jag orkade i 2,3 kilometer och höll på att spy när jag kom fram. Allt snurrade och jag satt på en stubbe i tio minuter innan jag kunde röra på mig. Hemma tog jag en kall dusch och började läsa noveller!

Varför skriver alla om den här Justin Bieber? Visst, hans senaste låtar är bra, han ser väl bra ut och verkar vara väldig omtänksam mot sina fans och familj, men snälla! Man kan inte vara så besatt av EN person? Massa fanbloggar har jag hittat och det är alltid kul med kändis-skvaller, fast jag tycker dom kan få ha lite privatliv. Och ja, vem som helst skulle tycka det vore coolt att träffa och få en bild/autograf av en kändis men tänk vad jobbigt för dom? Nej, jag är inte något direkt fan av någon. Gillar musik, absolut! Men min idol, om jag måste välja någon, är Sara Sjöström. 15 år och tar världsrekord i 100m fjärilsim! DET är grymt!

Vad tycker ni om den här Bieber och andra kändisar alla är så besatta av?


Har ni sett att jag har ny header?
Den är bara tillfällig, ska göra en total makeover på bloggen, men tar lite i taget och den förra var inte någon hit direkt!


Svar på kommentar

Fick en kommentar, anonymt som jag tänkte svara på.

Namn: Anonym
Inlägg: NY MÅNE

Kommentar: hur är vädret hos dig? :)

Svar: Hej! Här är vädret soligt just nu, riktigt skönt eftersom det regnat nästan varje dag sen skolavslutningen :)


Ta gärna en ny titt på inlägget nedan, så får ni se en kul grej!


Ny måne

Kollade nyss klart på en film med bror, lite kul att han tyckte om den osv :)
Eh, jag har inget att säga och noll blogglust. Kanske borde lägga mig.. har ingen lust.
VI SES IMORGON yeah


Update:
Det här inlägg nummer 222 sen jag startade bloggen!

Utcheckning

Ligger i sängen och har ätit frukost + packat ihop nästan allt till resväskan förutom lite laddare och sånt som jag tar i sista minuten, vill ju liksom ha batteri ;)

Pappa kommer och hämtar mig strax före elva, så då checkar jag ut och kommer inte kunna blogga förrens ikväll när jag kommer hem eftersom internet bara är tillgängligt på hotellet. Glad i alla fall att det funnits internet så jag kunde uppdatera!

Känner mig inte så bra.. vet inte vad det är. Ska ta en alvedon och sen lägga mig lite med en film kanske eller något annat.

Glöm inte att säga vad ni skulle tycka om en novellblogg! Kommentera det här inlägget!

Hörs senare eller ikväll!

Ännu en underbar kväll

Kom upp runt tio från resturangen.. suttit där nere sen typ halv åtta eller något med några mamma och pappor. Kunde inte få maten direkt för ja.. det var lite skjutsar hit och dit så några kom vid halv nio typ. Men vid tio sa jag godnatt och stack till mitt place. Nu har jag packat lite för imorgon.. typ, och fixat mig + fotat det jag shoppade idag. Men orkar inte lägga in bilderna nu, gör det imorgon kanske, lovar inte något!
Får se om jag får se någon fotboll imorgon, säkert men får en aning sovmorgon i alla fall.
Nej men nu ska jag slå på en film! HÖRS

Badhus á la Skövde

Om tjugo minuter kommer pappa och hämtar mig så åker vi och brors fotbollslag till ett badhus. Får se hur kul det blir när det inte finns någon att hänga med, nästan. Ahja, vi hörs ikväll!
Shoppade lite med mamma förut som ni kanske får bilder på ikväll också.

Hotellfrukost ♥

Kom nyss upp från hotellfrukosten, det är den bästa frukosten som finns! Man kan välja på vad man vill! Tyvärr hade dom inte pannkakor utan man fick grädda egna våfflor som tog hur lång tid som helst. I alla fall: Jag ♥ hotellfrukost. Och: Jag ♥ hotellsängar. Helt enkelt: Jag ♥ hotell!

Haha.. nu har jag massa film jag ska se på, 4 filmer med hemifrån. Igår orkade jag bara kolla klart på Twilight  som var typ en halvtimme kvar av eftersom mitt batteri dog i bilen. Jaja, nu ska jag se en annan film men senare kör vi på New Moon!
Har även en massa bra noveller som jag ska läsa, tyvärr är det många som inte uppdaterar längre.. jaja.


Rebecka och Nicole i bakrunden ♥
Tyckte det blev rätt coolt med fokus på lövet osv.. oredigerad.

Eget rum


Precis när man kommer in.

Underbart skön hotellsäng ♥



Mini-toa!

.. och dusch!

Som ni ser, har jag ett eget rum! Mamma och pappa har ett rum över mig, hihi. Sen följer jag inte med och kollar fotboll imorgon, så det här blir min kväll!

I like veeery much!

Tyvärr ska jag upp nio imorgon för frukost. Men sen har jag en hel dag att spendera i sängen.. måste klura ut något sätt att få lunch på, för jag fick inga pengar av mamma.. hm.
Ahja, nu ska jag leva det ljuva hotellivet! Vi hörs!

Novellblogg?

Har en liten fråga till er;


Jättesnällt om ni svarar för jag har beslutsångest! Älskar ju att skriva och nu skulle jag ju kunna visa för er, eftersom jag vet att några är intresserade.

Really sorry

Inte bloggat idag men jag har varit med kusinen och tränat.. ah. Det var ett riktigt soft pass, inte alls speciellt jobbigt. Typ kunde köra fart 2 hela tiden - för er som vet vad det är.. ;)

Imorgon åker vi till Skövde! Bror min har någon ''rolig'' cup, kul att det ska bli typ 10-15 grader också! Känns som höst eller nåt..
I alla fall, vi får se om jag kan blogga något, datorn kommer i alla fall vara med. Förra året hade dom trådlöst internett (dock lite segt) men vi får se om dom är lika snälla i år! Ni kommer ju märka.

Imorgon består dagen av packning, men ett och annat inlägg kommer nog ploppa upp. Ploppa, vad fick jag det ifrån? Gud, jag är trött.


Inte så fin bild, jo tack jag vet det.

Tycker ni det skulle vara kul med noveller?

Onsdagsmys

Sitter i sängen med datorn, två filmer, saft och en ansiktsmask som håller på att stelna och haha, det känns lite småkonstigt i ansiktet, ni vet? Snart ska jag även vandra iväg och hämta min Ben & Jerry's Caramel Chew Chew! Åh, vad jag älskar den!!

Idag har jag hunnit med att moppa golven här nere också, fick bli en jättesnabb dammsugning för det låg typ stenar där man går in och så passa jag på lite i hallen och mitt rum, haha. Sen bar det iväg på träning som var riktigt kul faktiskt! Fick även se bror mins kompis göra alla möjliga volter på studsmattan - bland annat bakåtvolt - sååå coolt! :)

Nej nu ska jag dra av den här ansiktsmasken och mumsa b&j med some movies!
Sweet Dreams ♥


Återkommande bild.

Imorgon kommer Malin, wiie!

Kapish

Sorry att jag inte bloggat idag, har inte orkat.
Träning om en & en halvtimme. Hörs väl efter det!
Nu ska jag svara på kommentarer.

Sommarlov ♥

SOMMARLOV! Det är sommarlov! UNDERSTAND

Sjukt asså. Vädret suger rent ut sagt, regnade tillochmed förut! Men det förstör inte att det är sommarlov!
Kom hem runt ett och då käkade vi pizza sen har jag glott på tvn resten av dagen.. tänkt lite osv.
Just nu vill jag bara ut i stugan med sol och massa bad!




Oredigerade sommarbilder från förra året i stugan, sen kväll med solnedgången.

Ge miiig ♥


Skolavslutning

Idag är det skolavslutning! Helt sjukt vad fort det har gått, och det känns verkligen inte som om det är skolavslutning.. sjukt säger jag bara. Sjuan har gått galet fort, men jag tackar inte nej till sommarlov!
Vaknade klockan åtta, utan väckning(!) och gick upp & tog en dusch. Sen satt jag mig och åt frukost och kolla film, sen hamnade jag här. Ska vara borta hos Ellen kvart i elva och jag sitter här i morgonrock! Fint..
Nej, nu ska jag fixa mig så hörs vi efter skolavslutningen eller något!


Bilden är tagen genom en ruta så det ser helt wierd ut.. oredigerad också.. asfiiint.

Snart Sommarlov ♥

Mot näset

Är redo och klar för att åka iväg till sjön där vi ska samlas med klassen och göra nåt idag.
Vi hörs när jag slutar, runt två blir det väl så efter det!


Ready? Set.. GO!


Visitors

Fick besök av Malin Martin Nicklas Kevin Madde och Maddes föräldrar runt fem och de åkte nu vid tio. Riktigt trevligt! Malin och jag gjorde.. massor. Känns det som, snackade nog mest, hehe.
Ska snart dra mig mot sängen.. känner mig trött.
Imorgon börjar vi klockan exakt 9.30 nere vid sjön. SOVMORGON!

TVÅ dagar till skolavslutningen, åååh bäst de går fort!

Du är världens bästa kusin! Love ya♥♥

Sweet Dreams!

Men det är på dig jag tänker i hemlighet

Kom hem från ett annorlunda simpass för några minuter sen. Körde idioten i typ 40 minuter, mysigt!
Imorse umgicks jag med kusinerna eftersom de åkte hem efter lunch, men kommer hit efter midsommar!
Så, jag har inte bloggat. Igen. Inte några nya bilder har knäppts heller. Igen. Duktig jag är. Nej.

Nu i alla fall om sådär en kvart kommer lite folk hit så jag ska väl fixa till mig lite eller nåt, sluta skriva i alla fall.
Dag 11 dyker upp snart, eller senare. Håll utkik!


It's just the way it goes

Nyss ätit lite grillat och umgåtts med de resterande människorna i huset. Inte för att jag är på sådär jättehumör men jaja.
Sen senaste inlägget har jag degat framför tvn & datorn, fikat lite har också skaffat sig en plats på schemat. Spelar in en film på Tv4+ som vi såg i skolan på engelskan en gång; John Tucker must die. Den är riktigt bra och när den ändå går på tvn kan man ju spela in så slipper man köpa den. Smart girl!  Trodde först den hette John Tucker my style, inte helt fel enligt mig men Winny bröt ihop när jag berättade det, antar att jag var på helt fel spår då ;)
Min blogg står i vänteläge för en mini-makeover. Ska inte ändra design eller något sånt, bara fixa menyn och en ny header. Men jag väntar med det, för vet ni vad?
Jag kaaanske blir en ny ägare av en SYSTEMKAMERA i mitten eller slutet av JUNI! Fatta vad glad jag är!!!
Nog om mig, vad har ni haft för er idag? Det är ju Pingstafton har jag upptäckt!


Redigerad. Ni skulle skratta om ni fick se orginalbilden, och där har ni en anledning till att jag är så amazing glad över systemkamera-nyheten!

Dag 10 kommer upp inom kort!

Så var det ju det här med uppdatering...

Klockan är över fyra och inte en enda uppdatering. Kan skylla på att jag gjort en del grejer idag, kan skylla på att jag inte har något intressant att blogga om, kan skylla på att jag inte har några roliga nya bilder att visa. Men sanningen är nog att jag inte orkat.
I alla fall: Runt elva i morse åkte jag ner en snabbis till stan på jakt efter ett par korta tights som slutar på låren, fann dom på JC! Sen kikade jag in på Bokia och får se att del 7 i Nattens Hus serien finns där! Då är det ju klart jag får med den hem också. Efter jag kom hem dammsög jag huset, åt och torkade golv på hela övervåningen + uterummet. Duktig tjej! Imorgon får sig nog nedervåningen en tvätt!
Den senaste timmen var jag lite sugen på wii så jag rotade igenom lådorna och hittar ett gammalt, en aning barnigt spel som fångade mitt intresse. Sen kom grabbarna, kusinerna kom i förmiddags, och började stoja så jag satte mig vid datorn med underbar musik i högtalarna.

Nu ska jag klicka mig runt på datorn lite och sen får vi se vad dagen bjuder på. Lite läsning, skrivande och Sims kanske gör min lördag.
Vi hörs!


Tycker att gula Converse är rätt grymt.
Visst är det?

Student 2011

Var ledig från skolan idag eftersom vår kusin tog studenten idag! Det var verkligen jättekul att se osv, första gången jag är på student så det var riktigt kul! Om tre år är det Malins tur och om fem år min tur, haha!
Kom hem ifrån kusinerna ungefär vid åtta.
Här kommer bilder!







Bäst att vara förberedd!


Grattis till studenten kusin!


Nu ska jag läsa lite och imorgon kommer kanske våra kusiner från Uppsala, det blir kul!
Endast 4 dagar kvar till skolavslutningen, awesome!

Vecka 23

This week.
Tisdagen bjöd på en oförberedd engelska diagnos som var väldigt enkel och inlämning av SO läxa. Onsdagen serverade ännu en diagnos, denna gång i matte och som gick helt okej!
Idag slutade vi klockan 12 eftersom elevens val var inställd.
Åkte hem, duschade osv och sen drog jag ner på stan och hyrde film och lite gott som jag tänkte ha till filmen men som bror min mumsade i sig istället.

Dagens Outfit

Kamoflerat (INGEN som helst aning om hur det stavas) vitt linne; JC
Vitt baslinne; JC
Shorts; Stadium
Tunna tights; JC

Idag var sista dagen för mig i skolan så mitt underskåp står tomt. Vi städade ur dem i onsdags men eftersom vi hade lektioner idag och sen imorgon då så måste ju några mappar vara kvar. Men nu är mitt där, tomt och utan lås. Kommer sakna det... nej, faktiskt inte. Underskåp är inte nåt jag vill ha något mer!
Vi har skolavslutning på tisdag men är ledig imorgon efter som vår kusin tar studenten!

Sommarlov ♥
Juste! Tänkte fortsätta med den här dag grejen nu, skulle väl egentligen vara klar nu men jaja. Slänger in den lite snabbt.

Vecka 22

Förra veckan..
Skoldagarna som bara var 3 stycken fick vi en SO läxa och hade fysikredovisning och ett matteprov som gick ganska bra. På matten var jag ETT PYTTEPOÄNG från mvg, snacka om störande. Gick ju så bra osv, plus det var Vårterminsprovet. Scary, oförberett och allt.
Sen kom det här ''minilovet''. Torsdagen dammsög jag och dammade och städade mitt rum.

Hade väskan sen Linköping kvar.. ojojoj.

Sovrummet var inte så stökigt, en påse här och ett par små dammråttor där.
REALLY SORRY FÖR MEEEEEEGA SUDDIGA BILDER.

På fredagen såå.. juste! Jag åkte med Sara till Örebro!
Tog bussen in och Sara letade som en galning efter en avslutningsklänning. Hittade ingenting i stan så vi drog till Marieberg!

Där hittade hon en men rätt storlek fanns i stan som hade stängt så vi åkte till stan i Örebro på lördagen igen, men nej nej, lilla Sara ville inte ha den ändå ;). Envis liten tös! Men jag tycker om henne ändå♥

På söndagen hade jag ont i halsen och åkte inte på träning. Blev att åka till kusinen och spendera natten där och måndagen som sen kom (v.23 dock) bjöd på zero halsont och träning!

Vecka 21

Gud, vad gjorde jag då..?
Jovisstja! Jag var med Malin!
Först sov vi hos henne på fredagen till lördagen, sen hos mig lördag till söndag. Söndag firade vi mors dag lite också och jag var på en hemmatävling. Inte någon seriös tävling direkt, men ändå kul.
Klippte mig också på fredagen då, och frisören hade i något vidrigt medel som stank men som gjorde att lockarna kom fram massor!

Lockigt? Ja, men jag är inte så nöjd med längden. Nu når håret till axlarna och det krullar sig och frissar sig som sjutton!! Diss på det, absolut!

Hade lite kul med salt också..

Lördagen var vi faktiskt ute i stugan, Malin och jag åkte fyrhjuling dit! Askul!
Sen skulle jag testa köra den och vad händer? Jo, kör ner i ett dike.. bra Elin bra..!!
Sen åkte vi runt lite i stan för att kolla var vi skulle äta, alla glodde när vi kom på fyrhjulingen. Några små 98;or satt och pekade.

Under skoldagarna var det mest vanliga lektioner och efter skolan tränade jag.

Vecka 20

Det är helgen där vi missat, ja.. Tävlade då. I Linköping. Remember my lovley phonepic? Haha.. Scrolla ner annars!
Men här är lite bilder...


I bussen på väg dit. Inte så många som ni kan se, på vägen hem kunde man ha 2 bussäten var, as niceee!

Nästan framme.. eller?

Absoluuut! Linköping nästa!

Paradiseeet! Utomhuspool, as fint väder.. kan det bli bättre?

Jodå, när man kommer upp på startpallen! Minns att jag var astaggad för den här tävlingen!

Medaljer blev det allt! Här ett andra pris... och det roliga där är att de som står på pallen är inte de som simmade.. haha. Men vad gör man när simmarna i laget står och göttar sig i duschen?

Efter att ha stått och väntat i en timme på bussen som aldrig kom var det gott med McDonalds! Dock så hade bussen visst väntat på oss, bara på en annan plats än vad han släppte av oss på..


Det var vecka 20, har mest bilder till den så jag vet inte om det kommer lika många bilder till de andra.

Back on track

Har ni saknat mig? Haha, ni borde glömt mig vid det här laget.
Såg att jag inte bloggat sen den 21! Eller, det var ett tidsinställt, så jag har inte bloggat sen den 19 alltså.. shit. Och det blir.. 21 dagar utan uppdatering! Tre veckor! Hjälp.. och ni snackar om kassa uppdateringar på sådär 2-3 dagar? Vad är då inte det här.. Det får i alla fall bli en himla ändring på det här. Nu är det vecka 23.. alltså var det vecka 20 jag senast bloggade. Bra huvudräkning där Elin!

Då tänkte jag så här: Lägger upp bilder, info and so on för det ni missat. Är ni ointresserade så sorry! Men right now känner jag för det. Får se om alla veckor kommer ikväll. Men jag skulle faktiskt tro det!

Vi höööööörs!

bloglovin
RSS 2.0