Knocking on heavens door

Slutade ett idag och innan kollade vi på Jazz-konsert. Ni hör ju själva hur det låter - inte allas tråkigt.. nej nej. Jag trodde det skulle komma dansare osv men det stod åtta gubbar (seriöst, det var gubbar) och spelade, slog på nån magisk pinne och sjöng något man inte hörde. Skönt att det är avklarat i alla fall!

Igår följde det här med hem från Ica.. helt random sådär..


Ååååh så glad jag är!! Ska spela nu. På. En. Gång.
Det ville inte funka igår men idag ska det göra det.


Fråga inte varför haha...

Juste! Halv sex åker jag och Sara till Becka för att ha en Harry Potter-kväll! Vi ska kolla på alla filmerna och snacka. Ska ta med mig datorn också + kameran så klart så tror jag att jag nog påbörjar min nya blogg ikväll om det blir någon tid över till det.

Äntligen höstlov också! Kommer bli as grymt. Behövs. Och så får man börja det med en tjejkväll med massa godis, Cola, sockerkickar och några grymt bra tjejer. Kan inte bli bättre!

Tänker på dig Malin ♥


All star - Shrek!





Varning för onödig information:
Min torsdag. Har nyss dammsugit med Bertil Dammsugare. Hela huset. Nu sitter jag med Shrek och gör lite korsstygn. Senare: träning.

This is what I've been working on



Visst ser det spännande ut? För mig i alla fall!

Den här helgen har flugit förbi. Redan söndag. Eller om 42 minuter i alla fall.

Ikväll har jag kollat på Pretty Woman, måste säga att filmen verkligen är sevärd! Sen satte jag mig här nere och jobbade lite i Sims. Bilderna ovan är alltså från Sims och är ett fusk jag ville testa. Fusket hete ConstrainFloorElevation False för er som är Sims-intresserade. Det gör så att huset man bygger på kan få olika nivåer. Coolt va?
Bilderna är dock inte så vackra, kan visa när huset jag ska använda mig av detta är klart så ska ni få se på grejer!

Back to work

Friendship


Nej men titta vilka snyggingar! Haha mongon.. du är bäst♥

Tuff dag. Ursäktar uppdateringen and so on. Becka och jag gör världens grymmaste halloween-story på engelskan. Awesome. Till och med jag blev rädd.
Var på min första begravning idag. Vila i frid farmor♥

Lite kort info som inte sa er ett dugg. Vet att ni älskar bilden i alla fall. Speciellt mitt åh-så-snygga fejs. Nu ska jag debuttera (heter det så??) mina Sims!

Happy girl!

För det första ska ni veta att jag inte har en aning om ifall jag ska fortsätta på den här bloggen. Nej. Hard words, i know. Haha. Komiskt.
För det andra så kan jag inte längre garantera inlägg varje dag. Jag har bestämt mig för att prioritera foto, lära mig photoshop och plugga. Omdömmen sätts snart och till jul får jag mina första betyg. Och skulle gärna vilja få lite högre än E.
För det tredje så blev det här en himla seriös start så vi gladar (heter det så? Nej.. fin svenska jag har) till det lite med att börja om.


Morsning! As glad. I tisdags fick jag hem de här två efterlängtade grejserna

MINA SIMS!!!
Vi beställde dem först i början av september, sen tappade posten bort dem och vi fick beställa igen och nu äntligen är dom här!! Och jag erkänner: Jag är en himla Sims-nörd. There you go!

Ska käka lite nu och sen spela. Inte ens tagit bort plasten än. Älskar nya spel, wii! Kika lite på franskan sen också. Höres!!

Imorgon: Prov. Kunskap: Noll

Förut försökte jag mig på lite SO plugg inför provet imorgon!




Tyvärr så har det inte gått så bra. Men nu ska jag käka lite och med hjälp av Loops så ska det nog gå!

Ridning senare & vi får se om jag hinner något mer idag. Som ni ser har jag ju liksom fullt upp.

Pictures number three





Här är en tredje bild i flerexponering. Testade en med redigeringen brännvidd men jag vet inte vad jag tycker om den. Alltid kul att prova något nytt kanske.

Just nu kan ni kalla mig inspirationshuvud eller stressad - choose by yourself. Kortfattad tråkig info är att kemin inte gick som den skulle, SOn måste pluggas in i huvudet och jag har träning om femtio minuter. Och sugen på chokladbollar. Oh god, need a break. See ya!

Vanlig Svartvit Sepia




Här är ännu en bild i flerexponering. Jag är riktigt nöjd med den, ser nästan ut som om det är en skog i himlen.
Har fått en massa inspiration i huvudet. Vet inte vad det är med mig. Helt från no-where kommer idéer på en ny blogg upp. Stupid. I så fall skulle det vara en blogg, inrikting på foton men som jag även är helt mig själv i. En glad lite halvgalen sport- och fotointresserad tjej som älskar att skriva & läsa. That's me.

Hörs imorgon.

Det här med självporträtt..

Tänkte jag skulle fota lite till den nya designen idag men det kom förhinder..
Jag har för lite tid. Solen sken konstigt. Jag måste fota med självutlösare och det blir himla stelt att stå och le i typ tio sekunder.

Men som tur är har jag ju en reflexskärm! (Även om den inte hjälpte mig så mycket, men det behöver vi inte ta nu)

Länkbyte med Linnea

Gör ett länkbyte med en tjej som är riktigt duktig på att fota! I hennes blogg kan ni ta del av hennes vardag, lite outfits och foton så klart!
Checka in hos http://linneaholmden.blogg.se

http://linneaholmden.blogg.se
http://linneaholmden.blogg.se
http://linneaholmden.blogg.se


Ni är bra underbara

För det första vill jag bara säga att ni är underbara som kommenterar så sött! Ni gör mina dagar lite gladare, hihi!

Testade förut ett tips om flerexponering.
Tyckte det blev as ballt! Nu hade jag ju inte förberett några bilder för det så det blev lite så här amatöraktigt... man shit the same. Here you go:



Gjorde fyra stycken förut. Men här är en i tre olika nyanser: Vanlig, Svartvit och Sepia.

Själv så kommer jag använda mig av det här mycket!
Käkat pizza och kollat på 2 ½ men, älskar programmet! Är galet sugen på cola så ska ta en och lite frukt. Tänkte ta glass/godis.. trots mitt godislöfte.. men det får mig att vilja.. hm, ja, ni vet. Kasta upp det.

Vill ni ha tips om hur man gör flerexponering? Säg till så berättar jag i ett inlägg!

Foto med Becka som inte blev så mycket foto






Som sagt. Vi fotade inte så mycket men det fanns inte så mycket tid heller hehe.
Först åt vi på Mc. Efter det dök Jolle, Viktor och Simon upp. Gick till Ekmansdalen men ja.. solen försvann och det var inte mycket att fota. Haha. Bara rosa knoppar. Fint.

Kommit hem från medleyn i alla fall och sitter här, hungrig, och smsar lite med Frida.
Funderar på att fota lite eller skriva. Becka och jag har kommit överens om att vi ska läsa ut boken vi fick i skolan i onsdags. Haha. Petter kommer få damp på oss... Ha en fin lördagskväll med massa godis!!

Off to the city


En av mina favorit bilder faktiskt. Kan visa den någon gång i färg också.

Idag blev det som planerat.
Jag och Becka ska till dalen och fota, Frida kanske också hänger på. Ska ses där vid ett och jag hoppas solen håller i sig! Drar mig nog dit lite tidigare med mitt stativ också.

Så i eftermiddag kommer ni få se en hel drös med vackra höstbilder med människor på hihi. En ny design kanske också kikar fram under kvällen eller på söndag. Ha en fin lördag !

One by one we change how we livin'



Från topp till botten.
Allt har verkligen rasat. Men jag ska lyfta allt igen. Allt allt allt.

Dom har lovat fint väder i helgen så jag tänkte se om Becka ska dra till Ekmansdalen och fota.
Verkar så och innan medleyn tror jag i så fall att jag smyger på henne. Haha, men shhh. Säg inget.

Och Becka? Om du läser det här, så ska jag inte smyga på dig. Närå... hehe.
Som ett sånt här lite extra info har ni nog sett att när man kommenterar så bekräftas kommentarerna direkt vilket det inte gjorde förut. Tyckte det var lättare nu när jag inte var så aktiv. Får se om jag ändrar det.

Nu ska jag hitta på något hihi. Idol verkar ha sagt godnatt där uppe. Så då gör jag med det: Godnatt.

Det är dags att ta tag i tyglarna nu



Wow vad jag suger alltså.
Uppdateringen har varit lååångt nere på botten. Dags att dra upp den igen nu. Proven är avklarade, har bara kemiförhör nu på måndag och sen SO-prov på Franska revolutionen på onsdag. Annars så är det väl lugnt. Jo om ni ville veta har jag redovisning på en bok i franska vecka 46. Dags att förbereda sig då.. haha.

Imorgon är det frelg.
Säger Frida i alla falll. Haha! Fredag, helg underbart. På lördag kanske jag och Becka skulle fota annars så blir det på onsdag och nu ska jag sluta sittar här och skriva eftersom min träning börjar om tjugofem minuter och jag skulle egentligen varit där för hela tjugo sex minuter sen.

Efter regn kommer solsken




Känner mig himla glad, men samtidigt ligger jag ner igen.
Ridningen gick jättebra. Hade Keelord och jag fick honom i balans! Han är ny och är ovan vid att rida på lektion, för er som undrar.
Franskaprovet gick himla bra. Bättre än jag trodde, det var inte så jättesvårt.

Nu ska jag sätta mig och plugga matte i en timme.
Boring. Men, om matteprovet ska gå lika bra som franskan måste jag nog det med tanke på att det är prov imorgon. Kill me. Det ska gå!

Nu: matte. Sen: sängen.
Längtar!!!! Hörs imorgon, och uppdateringen: räkna inte med den bästa. Som ni nyss läste har jag prov att plugga till. G'night.

Nobody can tell me I can't


Jag har haft fullt upp hela dagen.
Har prov i franska imorgon och.. ja. Jag känner mig förberedd nu i alla fall, mot vad jag var förut.

Ska skriva några sista meningar, översätta och sedan lägga mig i den efterlängtade sängen.
Känns skönt efter det långa simpasset förut. Även om det i det stora hela inte var direkt långt innehöll det långa serier. Haha, som om ni fatta någonting nu. Nej, intresseklubben antecknar väl. Är på depphumör. Don't know why. Kanske för att jag inte trodde att Det skulle komma att hända så fort.

Har ni haft en bra start på veckan? Det hoppas jag! Godnatt.

Höst II









På bilderna är det så fint väder, utanför fönstret öser regnet ner.
Jag känner mig konstig. Det är sjukt mycket som rör sig i mitt huvud och jag har ingen kontroll. Måste ägna mig åt någonting, typ franska eller matteplugg. En film och lite glass är kanske ännu bättre, tycker jag.

Ser ni fram emot vintern? Det gör då inte jag i alla fall!

Feelings




Igår kväll: Var ute och sökte efter den här meterosvärmen.
Såg två stycken faktiskt! Såg ni några?

Igår så hade jag otroligt mycket inspiration.
Texter bara dök upp i huvudet. Kombinerade dom med bilder. Finns rätt så många nu.

Ska snart käka lite lunch och vid tre/halv fyra drar jag till badhuset för att få en ny pokal + vara ledare. Ha en mysig söndag!

Världens knasigaste och bästa









Biffar!!!!! haha. Tvåkilos, wow wow wow!!
Nu ska jag ta mig lite glass och • LäsaSkriva eller • Film. Står mellan dom tre. Vi får se. Hörs imorgon!


Jag älskar dig världens bästa kusin! Du är underbar & jag finns för dig jämt. Don't forget that.

Would you like to know my secret maybe?

Vad var det för någonting nu då i den där förpackningen? Jo det innehöll...


ETT STATIV!!

This is awesome!
Nu lyser månen så fint där uppe så nu ska jag fota den. Med lång slutartid.

Breakfast

Ska snart bege mig mot badhuset!
Åt nyss världens maffigaste sena frukost! Proppmätt, från topp till tå, haha.




Hur orkade jag? Var vrålhungrig innan kan man väl säga. Längesen jag var så hungrig, hm. See you later!


Höst








Vädret var fint när jag kom hem - jag stack ut och fotade.
Var ute lite mera än en timme. På vissa ställen var det helt magiskt, men tyvärr fastnade det inte alltid på bild. Har cirka 222 bilder så ni kommer inte att få se alla.

Sitter bredvid Malin och lyssnar på Alicia Keys, ha en fin fredag!

Happy happy birthday!

Börjar det här inlägget med att gratta min bror som fyller 11 idag! Hihi. Big guy. Snart körkort ju.. eller nåt.

En rolig tröja men attityden passar honom så bra! Fler presenter öppnades men orkar inte visa alla bilder.


På kvällen blev det ännu ett paket som innehöll...

.. den efterlängtade iPaden!!

Jag tror han är himla nöjd i alla fall. Själv har jag väntat på att han ska få öppna paketet med iPaden i!! Vet hur gärna han ville ha en.

Nu ska jag plugga lite och ni får fortsätta gissa vad kartonen i förra inlägget här, kan innehålla. Hihi, busigt. Godnatt.

Sätt in Bloglovin-ikon

Fått frågor om hur man sätter in en egen bloglovin-ikon på sin blogg, och tänkte att jag skulle visa!

Först måste ni lägga till er blogg på bloglovin så logga in på blogg.se och bloglovin.

1. Klicka på 'Mina bloggar'


2. Klicka på 'Ta kontroll över blogg' och skriv in din bloggs URL.


3. Klicka på bloggen


4. Markera koden och klistra in i ett inlägg.


5. Gå nu tillbaka till bloglovin och klicka på 'Leta efter koden'. När du gjort det kommer det att se ut så här.



Nu har du kopplat din blogg till bloglovin. Men, det kanske inte dina läsare vet? Så dags att sätta in bloglovin-ikonen!

1. Gå till 'Konto - Knappar och ikoner'


2. Välj någon av ikonerna och klicka på 'Skaffa den här ikonen!' när du valt vilken du vill ha.


4. Markera koden som kommer upp. Antingen använder du guiden de erbjuder eller så fortsätter du lyssna på mig!



5. Nu kommer vi till det lite krångligare. Kopiera koden och gå in i din
kodmall i din blogg.


6. Scrolla ner till stycket som heter
<div id="side">


7. Klistra nu in din kod under
<div id="side">


8. Spara din kodmall och nu har du en egen bloglovin-ikon på din blogg!



© by photoelins.blogg.se

What can this be?


Nu undrar ni nog två saker: Var har jag hållit hus och vad fan är det här?
Nummer ett: Jag har haft en slapp dag men ändå varit i full rulle. Väl hemma glodde mamma och jag på Extreme Makeover, där dom gör om hem osv. Sen åkte vi och handlade och sen hade jag träning. Ingen tid för bloggning.
Nummer två: Gissa! Ni kommer få reda på det imorgon.
Ledtråd: Jag är aaaaaaas glad att den/det är min/mitt! If you know me well you know what this is.

Imorgon har vi studiedag och Eric fyller 11 också! Ska upp vid 7 och fira han sen ska jag lägga mig och sova igen. Haha, duktig jag är som planerar dagen i förväg så här!..

False but true


© by me. Fri kopiering av text.

Med en lyckad ridlektion, mat i magen och en Solsidan Säsong 2-avsnittspaket bredvid mig bär jag med mig datorn till sängen och roar mig med gänget från Stockholm. Kan inte bli bättre.

Jo, om alla prov bara kunde försvinna, men alla önskningar går ju inte i uppfyllelse.

Sweet Dreams

Fun with mirror





Det gäller ju att bjuda på sig själv, visst?
Har suttit framför tvn sen jag kom hem från skolan vid tre. Latmask, I know. Sen fick jag tråkigt och kom på att jag inte har några speciella bilder till bloggen och använde min kamera+spegel till hjälp haha.

Bilderna blev helt mongo, men so what? Jag hade i alla fall kul haha! Tror ni med har det för jag ser seriöst galen ut. Whatever.

Hörs efter ridningen! Börjar lite tidigare nu, 17.40 till 18.30. Åker vid 5. Ps I love you. U're the best!!

Earlier






Här var lite foton från tidigare idag.
Ska fixa mig nu sen upp och mysa lite i soffan framför tvn. Eric sover hos en kompis och pappa är i Uppsala så det är bara mamma och jag hemma.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!

PS/ 1. Grattis till Zlatan som fyller 30 bast idag också haha!
PS/ 2. Detta är det 315 inlägget sen bloggen startade. Inte så överdrivet många med tanke på att jag har haft två stora bloggpauser. Men det är väl något lite sådär 'kul att veta' haha. /DS.

Vaniljmys






Det här blev en riktig mysdag.
Kom hem vid fyra från skolan, duschade. Sen åt jag mellis, zappade mellan lite olika kanaler. Sen gick jag ut och fotade lite och nu sitter jag här.
Tänkte inte uppehålla er så mycket mer hehe.

Nu ska jag slå mig ner i min mysiga soffta med ett tänt vaniljljus, lite vaniljtea och skriva. Det var himla länge sen och idéerna till min nya novell, berättelse, bok, vad ni nu vill kalla det - har flödat in. Taggad till tusen!!

Own the now




Bara för att jag är inne på det här med outfit bilder så får ni en idag med.

Slutar 15.30 idag. Hörs när jag är hemma!

Bara för att... haha


Linne Bikbok Jeans JC

Dagens
En hemma-outfit för mig mest.


Compliments

Har fått sååå söta kommentarer från er i förra inlägget! Ni gör det underbart att blogga, nu ska jag hålla i det här! You're the best! Much love! ♥

Här sitter jag i alla fall, i min ensamhet.
Fotboll rullar på tvn där uppe och jag är precis klar med matten. Ska fixa mig nu och sen krypa ner i den efterlängtade sängen! Sov ungefär 7 timmar i natt tror jag. Somnade vid halv fem skulle jag tro och sov till halv elva typ. Så jag somnar snart. Sen har jag tränat och varit tränare = badhuset i 5 timmar. Har varit i full rulle hela dagen, i alla fall i mitt huvud.

Imorgon har vi ingen träning, driftstopp för de ska.. typ.. hm.
'Göra reningsverken till ett' eller vad man ska säga.
Som om ni bryr er, haha.

Hörs i morgon! Sköt om er sweeties.


Shadow.

Lite ego för jag hade tråkigt. Nolife.

Paint with the light




Testade lite snabbt att måla med ljuset.
Det blev sådär. Suddigt och jag hade nog lite för mycket zoom. Men! Man lär sig av sina misstag, right? Ska på träning om en halvtimme, kommer hem vid sex ikväll kanske. Ska göra matteläxan då och så kanske jag ska testa det här lite mer, att måla med ljuset.

Jag tycker det är riktigt häftigt i alla fall! Vad tycker ni?

This is how my hair looks behind the scenes



Söt tröja jag har va? Haha. Här har ni i alla fall bilder på hur mitt hår är på kvällen när det är kammat. Det syns inte så bra, men det står typ rakt ut från huvudet, herregud.

Jättetaggad på att fota höst.. och så är himlen vit av alla moln och dimma.
Woow, vad fina bilder, huh? Nej inte riktigt. Jag ska fota lite annat idag i alla fall. Men ska inte tänka så mycket på vad, då blir det bara jobbigt.

Skumt eller hur? Om man tänker 'Sen ska jag veeerkligen göra det'..
.. när man väl ska till att göra det känns det inte kul längre. Måste tänka positivt!

I alla fall: tumme ner på vädret.
Men tumme upp på att jag i alla fall har lite inspiration.

Ha en awesome dag!

1st October








Malin och jag gick upp i skogen idag, för att fota lite höstbilder.
Tyvärr var klockan redan 6 så det var rätt mörkt ute, solen sken inte längre. Men imorgon, då. Om det är fint väder ska jag ut, innan träningen och fota höst. Jag ska. Det är så sjukt fina färger.

Många säger 'Oktober, min favoritmånad'
Jag älskar oktober, men jag föredrar sommar. Oktober betyder 'snart vinter' för mig. Och jag hatar vintern. Man fryser ända in i märgen och blir ju aldrig varm. Så måste man packa på sig med tio ton kläder, när man på sommaren kan gå i shorts och linne - vilket jag hellre föredrar.

Ändå tycker jag oktober är mysigt med alla fina färger. Verkligen.
Fast jag kan inte säga att det är min favorit av månaderna, tyvärr.

Nu: ska jag tända mitt vaniljljus här, ta mig en burk glass och antingen slå på lite Sims eller en mysig film.
Det var länge sen jag såg en film... wierd. Ett tag kollade jag ju på film varje kväll. People changes.

Ha en suuuperfin lördagskväll med en massa godis!!

bloglovin
RSS 2.0