Bad weather




Det har blixtrat och åskat som bara den.
Lät nästan som om en blixt slog ner någonstans i närheten förut, det small öronbedövande högt! Men man ser lite sol och moln, inte bara massa svart himmel. Kanske finns det hopp för våra öron ändå?

Jag har ingen som helst ork till nåt.
Tänkte hitta på någonting i nån timme, vila lite. För sen ska jag orka steka pannkaka också. Känner mig lite piggare, tror att Alvedonen börjat verka som jag tog för nån halvtimme sen. Huvudvärken försvann plötsligt i alla fall.

Vi hörs ikväll säkert.
Tänkte slå på lite Sims, kollade ens blogg och fick en himla lust till det! Vi ses.

Växterna är inte allt för glada liksom.

Ingen skola, I'm sick

Stannade hemma från skolan idag.
Ont i halsen, en mördande huvudvärk och en kropp som kämpat med ett hårt styrkapass utan att jag vet om det, fick mig att bli hemma från skolan idag. Sov 11 timmar inatt. Imorse när jag vaknade var den mesta värken i kroppen borta. Så jag slängde i mig lite Alvedon, tog med mig halstabletter och placerade mig i mammas & pappas säng med en bunt med läxor. SO, engelska och franska. Det var en bunt för mig. Pluggade i en timme, sen tog jag lite frukost och sen körde jag en timme till.

Då hade jag plöjt igenom allt.
Så bestämde mig för att vara duktig och fixa till mig (vet ju aldrig om min kära bror tar med sig någon kompis hem från skolan). Dom sista krafterna går åt att ge er ett inlägg.

Men just nu känner jag mig helt slutkörd.
Huvudvärken börjar leta sig tillbaka så jag antar att Alvedonen börjar avta.

Ska snart lägga mig en stund och sova lite tror jag..
och sen käka lite lunch - om jag nu vill bli hungrig någon gång. Känns som om jag inte har någon aptit liksom.

Picture that tells you how I feel. Ready for adventure, but how can I be able to do that when I feel like this?

Sunshine fire

Känns som om alltid när jag skaffar mig bättre uppdatering så kommer något i vägen.
Den här gången har bakterierna satt stopp för mig. Känner mig verkligen sjuk. Hoppade till och med över ridningen, och är jag sjuk. Jag har bara suttit framför tvn idag och inte orkat göra något annat, ändå så värker kroppen som efter ett maraton. Shit, tror jag blir hemma imorgon. Håller nog på att få feber också. Fryser och är föör varm, isn't that impossible?

Burn the bacteria in my body, please.

Dagens


Jeans JC, Tröja Ginatricot
 
Armband Ystad, Örhängen Ginatricot tror jag.

Jag kör just nu på enkla outfits.
Mår inte bra idag heller, så jag orkar inte anstränga mig (som om jag gör det speciellt mycket annars).
Nu ska jag dra mig mot skolan! Slutar 14.25 idag, ses då!

Jag vann!


Minns ni tävlingen jag var med i? Jag vann!

Jag blev dagens blogg!! Ni fattar inte hur glad jag är, och ännu gladare blev jag när jag fick se statistiken!!
  
Jag hoppas att ni stannar, för jag har en himla massa idéer att fota!
Nu med systemkamera kan jag måla med ljuset, fota bättre droppar och massa annat!
OCKSÅ tack för alla fina kommentarer,
NI ÄR BÄST!

Tyvärr gick det ner idag, och jag förstår. Oftas går man ju bara in och kollar vem det är, och så kan det bero på uppdateringen, mådde ju inte bra idag. Men det är mer än vad jag haft på veckor, och jag vill igen TACKA er för att ni klickade in just här & kommenterade!

Just a touch

What a day.
Börjar det sena inlägget ganska perfekt, tycker jag. Skolan idag, slutade vid halv fyra och planen var att åka på träning men jag har absolut inte mått bra idag, så jag fick hoppa över den. Det är också varför det inte kommit upp något inlägg sen skolan, mådde inte bra och har degat framför tvn.

Har velat sova igenom hela dagen. Mitt huvud har inte varit med mig idag kan man säga. Har precis druckit te med honung i och nu ska jag plugga lite SO och franska. Efter det; Mot den efterlängtade kudden! Hörs imorgon, innan eller efter skolan!

Bilden som är i headern, därför den är redigerad.


Mot skolan

Andra veckan i skolan på börjad. Nu kör vi!

Dagens outfit

Inte världens bästa bild, fick snabba mig lite. Aja.

Bridge

Först och främst, besök här för att hjälpa mig!

Det känns som om den här dagen varit as lång, har faktiskt inte gjort någonting speciellt direkt.
Skulle himla gärna ligga i bassängen just nu, men så har vi ju det här med ont i halsen och hostar = ingen träning. Ska iväg och få massage sen, vid halv sju i alla fall. Det gör ooont, men är as skönt sen. Sån där nödvändig information, you know.

Allt jag hunnit med idag är att lägga ut mina Sims 2 på blocket.
Med 12 expansionspaket till, och ett till spel 'bifogas' som det nu hette. Sugna på Sims 2? Gå till blocket, sök på Sims 2 + 12 expansionspaket. Kategorierna är Datorer & TV-spel, PC-spel & Onlinespel. Nu får man bara hålla tummarna att nån kikar in också! Sen har jag stickat lite, vilket gick rent ut sagt åt helvete så jag förstörde allt. Får börja om sen.

Planerna nu är att städa.
Har en dammvippa som ligger här och blänger på mig. Han är hungrig, på smuts. Gert heter han. Sen ska jag väl börja på den där stickningen och måste nog tyvärr kolla igenom lite grejer jag hade med från skolan hem. Franska och SO, kul! Tänkte också förverkliga min plan på en mini-produktfotograferingsstudio. Långt ord. Vi hörs ikväll eller innan massagen!


Morgonpigg

Helt otroligt att jag vaknar nu. Någonting är inte rätt, är nog inte så frisk.
Det är ingen idé att försöka somna om, jag är klarvaken. Verkar som om jag är den enda också.
Men nu, ska jag gå upp och käka frukost och så hörs vi lite senare!


Tävling hos mohammedialdebis.blogg.se

Är med och tävlar i Dagens blogg hos http://mohammedialdebis.blogg.se!
Hoppas jag vinner ;)

 

http://mohammedialdebis.blogg.se, http://mohammedialdebis.blogg.se, http://mohammedialdebis.blogg.se!

Bara att hålla tummarna!

Lördagskväll

Har varit lite halvsjuk idag. Ont i halsen, huvudet och typ matt. Men just nu är det bara halsen som krånglar, får hoppas det går över tills imorgon!

Just nu spelas Do it like a dude - Jessie J ur mina högtalare medan jag bloggar, svarar på kommentarer, anmäler mig till en tävling, checkar facebook, håller mig social med Becka via sms, fotar och försöker lära mig sticka. Till det bjuds det på ostbågar, mums! Blev sugen på Ramlösa också när Becka sa att hon drack fanta, tack rot!!

Nu ska jag få klart allt som behövs. Skulle behöva checka lite SO och Franska också.. fast jag är ju sjuk, då kan jag ju inte det.. eller? Haha..



Ha en bra lördagskväll!

Photoelins.blogg.se is back!

Senaste inlägget uppdaterades den 4/8 2011. Planen var då att börja om på nytt, men inget hände.
När det var två veckor kvar av sommarlovet och jag kommit hem från träningslägret i Motala, bestämde jag mig för att fortsätta blogga och göra om bloggen på nytt. En tanke fanns att skapa en ny blogg, men adressen kändes så bra. I stället skapade jag en helt ny design, ett helt nytt tänk att driva bloggen och en galet stor blogglust!
För tre veckor sen alltså, satt jag och försökte klura ut hur jag vill ha min design.  I mitten på veckan innan sommarlovet tog slut hade jag skapat en bild. Det tog alltså lång tid innan jag kunde bestämma mig.

Jag satt uppe sent, en gång till två på natten (men shh, secret) och jobbade på designen. När helgen innan skolan kom, kunde jag inte sitta så sent eftersom jag var tvungen att ställa in kroppen på skola. Då kunde jag inte längre jobba lika mycket men jag har suttit nästan varje kväll när skolan varit.

Idag, 27/8 2011. Efter 23 dagar. 3 veckor och 2 dagar efter senaste uppdateringen..
så är designen äntligen klar!



Vad tycks?

Det känns i alla fall himla bra att vara tillbaka! Headern var det sista jag la in. Känns så sjukt bra att ta bort den där ''bloggen tillfälligt avstängd''.

Något som jag lovat mig själv är att försöka hålla uppdateringen uppe, även om blogglusten är på noll.. vilket jag tror den inte kommer att bli!
Känner att det här inlägget blev väldigt mycket text i. Så jag rundar av här, och jag hoppas ni som följt bloggen kommer tillbaka. Kollat statistiken och det är bara ett par unika varje dag. Känns trist, men nu är jag på benen igen!

Hoppas ni tog er tid att läsa. Det är en kort förklaring av allt.


Mobilblogga

Test/mobilen


bloglovin
RSS 2.0